Waar kan ik terecht 

als mijn dierbare een probleem heeft met gokken?

 
Elke situatie is uniek. Zo ook jouw situatie. 
Gelukkig sta je er niet alleen voor! We hebben wat organisaties verzameld die goed begrijpen waar jij doorheen gaat. Zij kunnen je helpen, bieden een luisterend oor en geven advies op maat. 

Loket Kansspel 

Loket kansspel beidt informatie en praktische oplossingen voor mensen met gokproblemen én hun naasten. Zij hebben veel specifieke ervaring en luisteren graag naar jouw verhaal. 

 

Bezoek de site van Loket Kansspel

 

Centrum voor Verantwoord Gokken 

Ook het Centrum voor Verantwoord Gokken staat voor je klaar. Wij luisteren naar je en kunnen je handige tips en adviezen geven.

Ook kunnen we je doorverwijzen naar een hulpverlener die het beste bij jouw situatie past. 

 

Help! Mijn dierbare is verslaafd 

Als naaste kun je terecht bij: 'Help! Mijn dierbare is verslaafd'.  Zij specialiseren zich in hulp en ondersteuning voor naasten. Daarbij organiseren ze bijeenkomsten en bieden ze hulp en advies. 
 
 

 

 

Verslavingszorg 

Voor professionele verslavingszorg heeft je dierbare vaak een verwijzing van een huisarts nodig. Het is dus belangrijk dat je dierbare eerst een gesprek heeft met de huisarts.

Heeft je dierbare de doorverwijzing op zak dan wordt de behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Je dierbare betaalt dan alleen je eigen risico. 


Verslavingszorg helpt je dierbare met gokprobleem, en leert je dierbare hiermee om te gaan of zelfs helemaal mee te stoppen. Op Zorgkaart Nederland vind je een overzicht van alle aanbieders. 

 

 

©2023 Alle rechten voorbehouden COOKIEBELEID INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF